Welkom

Welkom op de website van Royal Antwerp Bicycle Club.De oudste wielerclub van het land met stamnummer 1 gesticht op 31 maart 1882 . De website is toegankelijk voor iedereen. Sommige pagina's zijn enkel toegankelijk voor leden.

Zaterdag 26 maart 2016 vond onze Cyclo Ludo Peeters plaats. De enige regenvrije dag van het weekend werd voor ons gereserveerd waardoor we heel wat tevreden gezichten zagen. Na een tiptop georganiseerde tocht met bevoorradingen kon achteraf nog nagenoten worden met een gratis pannenkoek en een drankje. We danken alle deelnemers en zeker ook alle vrijwilligers die mee hun schouders onder deze organisatie hebben gezet.  Je vindt een aantal foto's elders op onze website of via deze link.

homeclubk1.jpg

 Verbroederingsrit Brasschaatse wielerclubs

Op zaterdag 10 september vindt opnieuw de Verbroederingsrit van alle Brasschaatse wielerclubs plaats. De rit die dit keer wordt georganiseerd door Cycling Team Vleugels, vertrekt om 13u aan het Louis De Winterstadion in het park in brasschaat. Zoals steeds wordt er in groep gefietst met een snelheid van ongeveer 28 km/u (afh. van de weersomstandigheden) en dit 75 km lang. Na afloop trakteert Team Vleugels nog op een drankje in de kantine van AC Break. Iedereen op post!!

 detailkalenders juli

De detailkalenders van juli tot het einde van dit seizoen staan online.

Je vindt ze via de snelle links hiernaast of via het menu activiteiten (enkel voor ingelogde leden).

 Jack Hofmans krijgt Kapitteltrofee

Het gemeentebestuur van Brasschaat reikt elk jaar een Kapitteltrofee uit aan een persoon, die zich belangeloos ten dienste heeft gesteld op het gebied van competitie- en recreatiesport. Jack Hofmans won dit jaar deze kapiteeltrofee voor zijn verdienste in de atletieksport. Jack is ook lid van onze club en een sportman in hart en nieren. Proficiat Jack!!!


Deze website wordt gepubliceerd door de vzw Royal Antwerp Bicycle Club, wielertoeristen te Brasschaat.
Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van de website.